ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κατάληψη στο δημαρχείο Αχαρνών από τους αγανακτισμένους εργαζόμενους του δήμου

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί στις 10/5/2019 συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου μέχρι να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της ΔΗ.Φ.Α. τα δώρα-επιδόματα της τελεσίδικης δικαστικής απόφασης.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι από όλες τις υπηρεσίες καθώς και των Νομικών Προσώπων να προσέλθουν αύριο το πρωί στον χώρο του Δημαρχείου.

Καλούμε τον Δήμαρχο, τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους Δημοτικούς Σύμβουλους σε συνέχεια της δέσμευσης που ανέλαβαν στην Γενική Συνέλευση των προτάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, να συγκαλέσουν Δημοτικό Συμβούλιο με μόνα θέματα, τα παρακάτω:

  1. Λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ότι οι εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου της ΔΗ.Φ.Α καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.
  2. Λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάργηση του Νομικού Προσώπου ΔΗ.Φ.Α και μεταφορά όλων των Δομών και του προσωπικού στον Δήμο Αχαρνών.
  3. Λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την αναγνώριση και συνομολόγηση των αγωγών επιδόματος γάμου των υπαλλήλων ΙΔΑΧ, ΙΔΟΧ και μονίμων του Δήμου Αχαρνών, των Νομικών Προσώπων ΔΗ.Φ.Α. και ΑΡΩΓΗ, καθώς και υπογραφή δικαστικού και εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και για λόγους δημόσιας υγείας θα επιτραπεί η εργασία σε τρία απορριμματοφόρα καθώς και η λειτουργία της ΑΡΩΓΗΣ.

Για το Δ.Σ